Om Josefin

Om blinkande grisar och Harry P

BibiHej, jag heter Harry Potter. Fast nej, det gör jag inte alls, för jag heter Josefin och är fjorton år på bilden. Och ja, det är min riktiga kalufs ni ser.

Hej, hej.

Citypudeln och den juckande mangahunden har lämnat grävlingsgrytet för dagen, och för tillfället är det bara jag, Ylva och Ylvas vän Maria som befinner oss här. Vi har ägnat kvällen åt att titta på pinsamma teveprogram och äta gifflar, och just nu hör jag hur töserna fnittrar åt Fråga Olle. Lars har även skickat en helt fantastisk film där en av hans polare stoppar in en blinkande leksaksgris innanför förhuden. Utmärkt underhållning under reklampauserna, som ni säkert förstår.

Intervjun med den creddiga människan gick bra och nu ska jag egentligen bara skriva texten så att ni alla kan läsa den på fredagens ungsidor. Hon var verkligen sådär trevlig som jag trodde, och det blev mer som ett fint samtal. Att allt dessutom lyckades komma med på band trots att bandspelaren klickade oroväckande under hela timmen som intervjun pågick var inte heller så dumt.

Förresten ska jag troligtvis på maskerad i helgen, och frågan är nu vad jag ska klä ut mig till. Jag har redan bildbevis på när jag är utklädd till Harry Potter, Fred Flinta och Nalle Knutsson, så jag satsar på en helt ny look till den här festen. Några förslag?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.