Om Josefin

Om en helg i bushen

Hej, hej.

Här i läggan luktar det lite som det gjorde i källaren min mormors gamla hus i Tuggensele, men min alldeles rena och fint ihopvikta tvätt sprider i alla fall en trivsam doft av Coop Sköljmedel. Just nu sitter jag mest och väntar på att Ylva ska komma hem från sin natt i Tväråmark, samt att Bibi ska komma förbi och plocka upp sin mobiltelefon. Därefter ska jag duscha och sedan bär det av till – håll hårt i hatten nu – Vännäs! Har ändå ingen lust att göra något speciellt, och då är Görans kåk the place to be. Har bara tänkt att ta det lugnt i helgen. Äta god mat, dricka en ljuvlig öl, sticka (morsan har köpt garn till mig), snacka med Lars, titta på teve och njuta av lugnet, typ. Och njuta av att få vara med mother dear, förstås.

Har idag, förutom att tvätta och laga en alldeles underbar och barnvänlig lunch, börjat knåpa på en önskelista till jul. Så att ni vet vad ni ska lägga i min brevlåda senare, tänkte jag. På önskelistan står det hittills följande:
1. Prenumeration på VK.
2. Prenumeration på Amelia.
3. Färgpatroner till min skrivare.
4. Gladpack, ugnsfolie och stålull.
5. Gjutjärnspanna.
6. Något nördigt dataspel.
7. Säsong två av Det lilla huset på prärien.
8. Seinfeld-boxen.
9. Family Guy-boxen.
10. Sex and the city-boxen.
11. Six feet under-boxen (fast jag har första säsongen).
12. Nord och Syd-boxen.

Nu har det gått några timmar sedan jag skrev det där (funkade inte att publicera tidigare), och Ylva och hennes kompis Maria har hunnit sitta här ett tag och snacka om hur snygg Johnny Depp är, samt prata om hundar och gnagare. Bibi har även varit förbi en sväng och bjudit på Julmust, vilket var ljuvligt.

Nu ska jag till Vännäs. Beware!

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.