Om Josefin

Om tighta ass

Hej, hej.

Det har varit en stressig dag idag och den har ägnats åt att kuta runt på Dragonskolan, sitta i telefon med tusen olika människor och hängt med min brukare i hennes lägenhet. Jag har förresten börjat gå överallt eftersom jag inte ens har tio spänn till bussen, och dessutom inte vågar cykla på grund av att jag då förmodligen kommer ramla och slå ihjäl mig. Det är faktiskt alldeles fantastiskt trevligt att gå så länge man kan lyssna på musik samtidigt och slipper höra allt oljud från omvärlden såsom fågelsång och elaka barn.

Nu håller Ylva på att riva badrummet, så jag ska tvinga henne att göra rövövningar med mig istället. Underbart att ha henne hemma, förresten! Som ett tecken på all den kärlek jag känner för henne ordnade jag igår så att hon har en egen användare på min dator, och jag valde dessutom omsorgsfullt ut en vacker bakgrundsbild genom att googla på manliga könsorgan.

I morgon tänker jag svänga förbi VK för att lämna igen ett stycke arbetarbrallor samt mysa lite på Privatmarknad och med några på redaktionen. Ingen stress nu bara för att jag kommer. Ni hinner baka på förmiddagen.

(Nu har vi förresten gjort våra rövövningar. Folk som inte har buns of steel kommer inte in i den här lägenheten, bara så ni vet.)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.