Om Josefin

Om att vara hemma i sin favoritstad

Hej, hej.

Efter en lång natt på ett halvruttet tåg är jag äntligen hemma och har under förmiddagen försökt ta igen lite sömn. Det är nämligen sjukt svårt att sova sittandes på ett tåg när man väcks då och då av att små stationer med namn som Slaskhinksträsk och Ruggugglemossen ropas ut i en brusig högtalare. Väcktes här i läggan efter ungefär en och en halv timmes vila av att Ylva the Outlaw spelade julmusik för att provocera mig och få mig att stiga upp, men hon lyckades inte alls, faktiskt. Detta trots att hon spelade min absoluta hatlåt ’Mer Jul’ med Adolphson och Falk, eller vad fan dom nu heter.

Tågresan gick förresten bra (förutom det där med att det var svårt att sova då, förstås). Inga muppar pratade med mig och jag satt mest för mig själv och lyssnade på The Smiths och tänkte på Lars, Ylva, mamma, Bibi och den där killen på mitt dagis som inte tålde kall mjölk utan fick dricka sin mjölk varm istället. Stackars sate, liksom.

Nu ska jag snart iväg och träffa min brukare och ska jobba mellan klockan tre och klockan elva ikväll. Därefter är det bara att sätta sig och tokskriva nöjeskrönika resten av natten. Hä bli’ nog ba’ bulla.

2 kommentarer

  1. Paps

    …låter lite kommunalgrått och opersonligt. Föreslår att du använder ”verksamhetsdeltagare”, förkortat till ”VD” istället!
    ”Ska ut med min VD” låter raffigare! Och mer relevant.. Det är ju VD som styr..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.