Om Josefin

Om en dryg jävla dag

Hej, hej.

Jag är så jävla otränad och har därför ont som fan i armar, rygg och röv idag. Tror mestadels det beror på alla jävla fruktkartonger som jag kånkade igår, men tidningsbuntarna har säkert bidragit en del dom också. Inte nog med att jag har ont i kroppen så har jag dessutom hjärtklappning efter att ha varit en sväng inne i centrum och gjort bankärenden bland alla stressade freaks som plötsligt krupit fram ur sina hålor samt efter att ha kört bil och letat efter parkering i centrala stan. Dessutom glömde dom troligtvis att larma av en grej jag köpte på Åkerbloms, så jag har pipit i varje affär som jag gått in i. Det är det värsta jag vet. Jag har ju för fan aldrig stulit något i hela mitt liv (förutom tomma skrivböcker ur ett materialskåp på mellanstadiet). Idag har jag även kört som om jag vore hög som ett jävla hus, höll nästan på att krocka, och sådant är ju alltid pinsamt.

Nu ska jag dricka kaffe för första gången idag och försöka lugna mina nerver innan jag måste ut i den här vidriga världen igen. Tack för att ni lyssnade. Aj löv jo.

2 kommentarer

  1. bbb

    Tack för att du finns, livet vore tråkigt utan dig. Hoppas du får en fin jul och att tomten är snäll mot dig. Hälsa Lasse 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.