Om Josefin

Om Josefin Strage

Hej, hej.

Efter att ha bott hos morsan i veckan var det ikväll dags att bege sig hem till läggan. Har ägnat kvällen åt att handla, städa samt pynta min gräsligt fula julgran (sjukt tacky, jag skojar inte) och nu sitter jag och äter en mycket sen och ack så välförtjänad middag.

När jag kollade brevlådan hade jag för första gången, sedan jag flyttade hit, fler än ett brev i min brevlåda. I högen av papper fann jag även – hör och häpna – två julkort. Det ena från Roberts gulliga föräldrar, och det andra från Lars mycket trevliga mor och far. Någonting verkar jag ju ha gjort rätt verkar det som. Nu har jag dock lite dåligt samvete över att jag själv inte skickar några julkort alls, men sånt där kanske kommer åren, vad vet jag. I brevlådan låg även ett paket från Sveriges bästa lokaltidning, vilket var väldigt trevligt.

När någon slutar i Ung-redaktionen brukar det alltid ramla in ett mail från Marie Albinsson där hon spår personens framtid. I måndags deltog jag på mitt sista redaktionsmöte, och om mig skrev hon såhär: ’Nöjesredaktör på Expressen. Hon knäcker Skugge och gifter sig helt
otippat med Fredrik Strage. De får tre barn som alla föds med
tandställning och en ring i näsan. Hennes blogg kommer att bilda skolor
runt om i världen.’

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.