Om Josefin

Om att vara trött

Hej, hej.

Det är lugnt på Privatmarknad idag, och jag är trött som ett as. Sitter mest och funderar på om Bonde söker fru-Fredrik och bruden han valde, Sofia, nuppade under sin resa till Cypern samt pratar med Tolou om hur trevligt det ska bli med kaffe snart. Mina trosor skär in i röven och ingen verkar vilja festa ikväll, trots att jag bönar och ber. Fan vad kasst.

14 kommentarer

  1. Zorro

    Dina blogginlägg är som en sketen lite sten som vägrar låta sig skakas ut ur min vänstra sandal, en torr sommar dag. Irritationen har gått över till ett maniskt tillstånd, där jag bara vill spy ur mig detta. JESUS! när skall någon plocka ner dig på jorden, tänker jag (dagligen).

    Vill naturligtvis att du fortsätter att blogga, men jag är inte imponerad av det du skriver (trams), sorry! 🙂

    God fortsättning!

  2. Sandra

    Tjoho, jag jobbade och var misspeppad och glömde bort att svara på ditt sms. Anyway, jag tänkte slå en pling imorgon(idag), men självklart vid respektabel tidpunkt ;P
    Nyååår

  3. Apan

    Jag ids inte kommentera själva bloggen, men hon har iaf lyckats irritera några, vilket troligtvis är den ”stora” idén med det hela. Att det förkrossande flertalet läsare tiger är ett hälsotecken.

  4. Johannes

    Du är kung Josefin. Fortsätt skriva din underhållande blogg. Du kommer att bli något stort inom journalistiken det är jag hundra på. Ger mig fan på att din blogg kommer ut som bok snart och då tjackar jag ett ex. ROCK ON

  5. Tompas

    Hej Josefin, när jag läser det negativa kommentarerna nedan känner jag mig bara tvungen att skriva själv, detta för att jag tycker att din blogg är den roligaste jag någonsin läst! Hatar de flesta bloggar i övrigt men det är dagens favorit för mig på kontoret att få läsa din blogg. JAg garvar som fan varje gång jag läser den. Fortsätt såhär skönt frispråkig och skit i de extremt pryda människorna som är avundsjuk på ditt liv, DU ÄR BÄST!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.