Om Josefin

Om de senaste dagarna

BebbJag, Rune och mina extremt äckliga och ovårdade naglar.

Hej, hej.

Ledsen att jag inte har bloggat på några dagar, men jag har helt enkelt haft fullt upp med både det ena och det andra. Typ legat naken i sängen och gnott röven mot nytvättade lakan medan jag kollat på teveserier och filmer. Sedan har jag ju varit med Bilmekanikern också, som dock lämnade mig, grävlingsgrytet och Norrland igår kväll.

De senaste dagarna har faktiskt varit jävligt roliga måste jag säga. Det blev mot alla odds utgång till Scharinska i fredags efter en förfest i min lägenhet tillsammans med Höken, Bibi, Nisse, Elias och Gustaf, och jag hade som väntat väldigt trevligt. I lördags spelade jag och Lars biljard igen och såg Arn på bio, vilket var himla trevligt. En käring som satt bakom oss skrek högt vid några tillfällen, och jag höll på att skratta ihjäl mig åt det stundtals pinsamma manuset och åt Lina Englunds skeva leende (look who’s barking up the wrong tree, förresten…).

Det känns som att det är så jävla viktigt att ha roligt på nyårsafton, men själv hade jag ingen aning om vad jag och Lars skulle hitta på förrän på eftermiddagen någon gång och för egen del brydde jag mig inte så mycket heller. Vår kväll började i alla fall med att vi klämde varsin pizza på Björken innan vi drog hem till brorsan för att dricka öl och spela Guitar Hero, och därefter drog vi på husfest i mina gamla kvarter tillsammans med majoriteten av mina klasskamrater från Carlshöjdsskolan samt medlemmar från mitt fina gamla band Bore. Helt galet roligt var det. Träffade bland annat Rune (han heter Anton Runesson och är inte en sextiofemårig morfar) som var en av mina bästa vänner på högstadiet, och vi dansade någon slags foxtrot till Bruce Springsteen och snackade gamla minnen. Det var säkert sextio personer i den där kåken, och om ni undrar var era fjortonåriga döttrar höll till under nyår så kan jag berätta att de låg och kräktes under ett skrivbord på Marmorvägen alternativt vinglade omkring i hallen hela kvällen, sökandes efter sina högklackade stövlar.

Ska sova hemma hos morsan inatt så att vi kan njuta av varandras sällskap, så nu tänkte jag surra lite med henne och sedan gå och läsa en bok om Dolly Parton som jag gav till henne i julklapp. Vi hörs, va!

En kommentar

  1. Surgubbe, 58

    Hur är en ”bra” blogg?Sportbloggar är fulla av upprepningar av sån´t som står på sportsidor, i sportkolumner och sån´t som rapas upp i sportkanalerna i TV. Politikerbloggar är ytterligare ett forum för de människor som redan hörs på ledarsidor, insändarsidor och alla jävla ”soffprogram”. Tråkigt, tråkigt, tråkigt (men Holmlunds travkommentarer är kul – bara man inte följer tipsen!) Personliga bloggar av ”vanliga” människor, med andra perspektiv än proffstyckarna ger nå´t nytt. Josses blogg har samma kvalitéer som världens kanske mest populära TV-serie – Seinfeld – den handlar inte om nånting alls – eller om allting som berör oss. Josse´s Seinfeld-blogg är skön läsning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.