Om Josefin

Om att alla drar till Stockholm

Åh, min lilla Bibi, hur ska detta gå?

Hej, hej.

Har jag berättat att Bebban the Bebb har flyttat? Hon är numera stockholmsbo precis som alla andra norrlänningar i tjugoårsåldern, och jag saknar henne redan. Hur är det egentligen tänkt att man ska överleva när ungefär alla ens underbara och fantastiskt älskvärda vänner lämnar Umeå? Själv blir jag kvar, för jag vill skriva, och skriva får jag nog bara göra i Norrland.

Jag fick förresten ett mycket fint jobberbjudande över telefonen idag. Halvtid (om jag inte missuppfattade något), två månader, bara skrivande. Har visserligen annat på gång nu också, men det känns helt obeskrivbart fint att vara lite eftertraktad. Får väl se vad det blir med allt.

Deppar fortfarande lite över det där med pengarna, men jag har ju som tur är snälla föräldrar som bidrar med lite matpengar, samt en fantastisk vän som har erbjudit sig att bjuda mig på en resa till Hemavan med helpension som födelsedagspresent. Herre min skapare så trevligt.

Funderar på att gå och lägga mig nu eftersom jag ska till käftis tidigt i morgon bitti. Har fortfarande inte hunnit vänja mig av vid att inte ha någon som ringer mig sjutton gånger per dag, men det kommer väl med tiden.

So long, bitches.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.