Om Josefin

Om gamla Östra

För exakt ett år sedan (24/1 2007) hade jag och Emelie det så här chill-i-dill i datasalen vid det fantastiska konferensbordet. Mest chill-i-dill tyckte nog dock Ylva att det var, eftersom hon ansåg att det var okej att vila fötterna på skolans egendom.

Hej, hej.

Läser om bråket på Östra gymnasiet och förundras över hur stökigt det verkar ha blivit där sedan jag slutade. Vad fan sysslar folk med? Det kan i och för sig ha varit stökigt även när jag gick där, för om det nu hade varit det så hade jag ändå ingenting märkt. Jag hade min egen lilla Text och Media-bubbla på översta våningen i S-huset och levde bara i harmoni med brudarna i min klass. Vi satt mest i vår egen datasal med fötterna på bordet och snusade och snackade skit och brydde oss inte så mycket om omvärlden. Jag lärde aldrig känna någon som gick på skolan, förutom kanske de personer som jag läste kurser med då, men dessa morsade man ju egentligen bara på i korridoren. Ibland. Det kanske var därför som gymnasiet aldrig kändes så speciellt, jag vet inte.

Hinken skickade ett fantastiskt klipp, och nu planerar vi ett The Office-maraton som ska äga rum inom kort. Det måste ju vara världens roligaste serie någonsin. Älskar’t.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.