Om Josefin

Om en tjej med en kalender

Hej, hej.

Brorsan ringde för någon timme sedan och frågade om jag sov. Det gjorde jag inte, för jag hade precis vaknat för att ändra alarmet till klockan tolv i stället. Så är det att vara en slacker. Hur som helst undrade han om jag ska på Asta Kask/Accidents/Lost Patrol på Scharinska på fredag, och det ska jag ju absolut. Hoppas jag. Det står nämligen på hemsidan att det är året man fyller tjugo som gäller, men jag har hört rykten om att just det har ändrats efter jul och att det nu är dagen man fyller tjugo som gäller. Fan, om det är så blir jag jävligt ledsen i ögat. Biljetten har jag ju liksom redan köpt, och det vore trist om jag, och även Becker, inte kom in. Det är inte lätt att bara vara ett litet barn alla gånger.

Försöker få tag på min brukare för att ta reda på när jag ska börja jobba. Har ett svagt minne av att vi sa 17.00, men det är långt ifrån säkert eftersom jag aldrig skriver upp sånt där. Har dock tänkt att bättra mig, och just därför införskaffade jag mig en kalender igår (som jag nu kommer använda i sammanlagt två veckor innan jag skiter i den). Bra där.

En kommentar

  1. Paps

    …så gjorde din käre morbror och hans polare en gång en film som hette ”Karl Ender”. Be att få kolla på den på nästa släktkalas!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.