Om Josefin

Om saker man fan inte alls bara måste göra

Hej, hej.

Ungefär hela min lista över saker jag skulle göra idag har gått åt helvete. Jag klev upp halv tolv istället för innan elva (hade ställt klockan på nio, vilket skämt), drack inget kaffe (läste dock tidningen), har inte handlat mat och jag har inte köpt några nya kläder. Däremot har jag faktiskt tvättat och städat, och till och med vikt ihop alla mina kläder och lagt in dem i garderoben. Ända sedan jag flyttade hit i slutet av juni har allting legat på golvet alternativt i stora påsar överallt. Bra där, Josefjant.

Igår kväll gjorde jag inte heller vad jag sagt att jag skulle. Istället för att läsa ägnade jag istället en kvart åt att ta webcam-bilder på min tandställning, och istället för att kolla på Family Guy besegrade jag hålet i min näsa och tvingade till slut ringen igenom snoken igen. Triumf!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sedan dra till Bella på förfest. Trevlig kväll, y’all!

3 kommentarer

  1. Thomas Karlsson

    Hej Josefin!
    skulle vilja komma i kontakt med dig!
    Det är på tiden att tidningen börjar uppmärksamma duktiga spelare och Guilder på WoW.
    Jag är pappa till en son på 17 år som är spelledare för ”One more Try” Imponerad över deras fokusering och laganda, bland annat har grabbarna i Umeå haft besök hela denna vecka av tre Guildmedlemmar från Malmö som bilat upp, 120 mil! (29,26 och 21 år gamla)
    Igår hade vi middag för 10 stycken i guilden. Det är ett gäng som har otroligt tydliga mål, jobbar hårt med lagandan, mycket bra planering,mm. trots att dom saknar en vuxen tränare.
    Dom är tusan så mycket bättre än ett gäng hockeyspelare som får allt serverat.

    Hälsningar
    /Thomas Karlsson 070-6367671
    mail: [email protected]

  2. bbb

    Ge mig en dag och jag ska få dig att fixa allt det du föresatt dig på dina listor eller avgivna löften. Allt handlar om en mental inställning som alla kan ta till sig utom möjligen AIK:are….

  3. lill-disa

    ååh, webbcam är så underskattat. eller av mig i alla fall. man blir helt plötsligt en högstadiesnoris! helt hokus! ska vi inte cama tillsammans?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.