Om Josefin

Om en långfredag

Fattar inte hur de vågade bråka med mig. Jag såg ju fullkomligt livsfarlig ut igår!

Hej, hej.

Klockan slog senare för länge sedan, och ändå har jag inte uppdaterat denna förtjusande blogg med skvaller från gårdagen. Jag bara gejmar, jag. Är snart level sjutton med min nya char på Emeriss, vilket inte alls är illa pinkat om jag får säga det själv. Till brudarna som meddelade mig vilken server de lirar på så säger jag så här: jag kanske startar en char på era servrar också, bara för att det vore coolt att lira och snacka med er (älskar umeåbor och brudar). Om ni också vill, alltså.

Angående gårdagen så vet jag inte riktigt vart jag ska börja, men kvällen inleddes i alla fall genom att jag satte mig vid busshållplatsen, som vanligt lyssnandes på svinhög musik och helt borta i min egen värld, då den tidigare nämnda sjöofficeren började snacka med mig. Han är väldigt trevlig. Tror att han heter Clas, faktiskt. Så fort jag sedan steg på bussen så blev jag trakasserad av två bratsliknande fjantar och en mesig brud som alla verkade ha nallat av pappas sprit för första gången, varav en av dem hade på sig solglasögon trots att klockan var över nio på kvällen. De satt och gormade om hur ful jag var och sedan skrattade de åt nosringen och låtsades vara frustande tjurar. Så nytänkande av dem. Övervägde att hämnas på något sätt, typ lägga en spottloska i nyllet på den ena, alternativt stjäla hans mössa, men sedan insåg jag att att jag faktiskt var nykter och inte skulle våga göra något sådant med risk för att få stryk. Dessutom kunde jag ju faktiskt inte bry mig mindre om vad tre förpubertala idioter tycker om mig. Jag fortsatte istället att lyssna på musik och njuta av lite egentid.

Hoppade av på Nygatan för att pallra mig till förfesten hos Elias där även Gustaf, Nisse och någon tjej som hette Sara eller Stina eller något annat på S satt och hängde. Drack en öl medan vi lyssnade på gamla punkklassiker, och sedan vandrade vi ut i kylan för att dra på rockabillykväll. På Scharinska spelades det grym musik, bandet var bra, inte mindre än tre män i femtioårsåldern raggade på mig och jag lyckades dansa bort min mobil två gånger under kvällen. Den liksom hoppade ur ytterfacket på väskan, liksom. Lite pinsamt, om jag får säga det själv.

Det var väl min långfredag, kan man säga. Nu ska jag spela lite till och sedan sova.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.