Om Josefin

Om nya tips

Hej, hej.

Jag kan inte sova, trots att jag varit trött precis hela dagen och kröp ner i sängen redan vid halv åtta. För ganska länge sedan skrev jag ner några tips på vad man kan göra om man inte kan sova, men förutom det där med onani vet jag faktiskt inte om något av dem var speciellt bra. Därför får ni nu två nya:

1. Läs ’Fordonshandbok för tjejer’. Den boken var en av många bra saker som jag fick av Lars i julklapp, och i den lär man sig bland annat hur man lastar bilen rätt (något för Sahara Hotnights kanske, höhö), vilken motorcykel man ska välja och hur man tvättar sin cykel på bästa sätt. Mycket bra bok, men väldigt sövande.

2. Tänk såhär: ’Om det hade varit lördagskväll på trean och klockan varit 21.00 – vilken film hade jag då velat att de skulle visa?’ Sedan kommer ni fram till att filmen ni skulle välja skulle vara Blommor Av Stål (Steel Magnolias) med bland annat Dolly Parton och hon som spelar Forrest Gumps morsa, ni vet, och så tankar ni hem den. Sedan gråter ni konstant den sista halvtimmen, och därefter somnar ni sött alldeles utpumpade efter alla känslostormar.

Det ska jag göra nu.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.