Om Josefin

Om frågor som kräver svar, part 3

"du kan väl skriva om ditt sista besök på ikea. eller vad du bruka ha i kylskapet. om du dricker vin eller bara öl och sprit. vilka grönsaker du inte åt när du var barn men nu upptäckt att de smakar väldigt gott. vilka trosor du brukar köpa. vad du tycker om vårens mode hahahaha"

Åh, så spännande! Jag börjar med detsamma. Fast nu låtsas jag som att det här är en frågestund, bara så att ni vet.

1. Mitt senaste besök på IKEA var i Örebro tillsammans med Lars. Jag kände mig ful och tråkig och dum som hade släpat med Lars som höll på att somna av tristess, men jag fick åtminstone med mig många fantastiska saker hem. Till exempel en tidningshylla, en diskborste, en badrumsmatta, fyra bordstabletter, ett par rosa tofflor som jag gav till Ylva i present och några andra badrumsgrejer (typ tandborstmugg, tvålfat och någon slags värdelös ställning för tandborstar).

2. Mitt kylskåp brukar för det mesta gapa ganska tomt, men det finns nästan alltid buljongtärningar, matolja, potatis, morötter, sweet chili-sås, lättmjölk, Ylvas nagellack, lök, Johnny’s senap och Bregott där.

3. Jag dricker nästan bara öl. Räds inte folköl och det billigaste från Systembolaget (typ BlåGul eller Kung), men dricker gärna Newcastle och Guinness också. Dricker drinkar om jag blir bjuden eller känner mig top notch. Haha.

4. Jag vägrade käka gröna ärtor och broccoli när jag var liten. Numera gillar jag ärtor, medan broccoli fortfarande gör mig lite ledsen i ögat.

5. Svarta boxers.

6. Jag har verkligen ingen aning om vad som gäller i vår, men jag hoppas att det är gigantiska t-shirts med ylande vargar i månskens-tryck.

Det där asgarvet i slutet av kommentaren vet jag inte hur jag ska tolka, men det är skit samma. Det var kul att svara på frågorna i alla fall.

En kommentar

  1. kanonpommi

    ^^ kanon att du svarade!

    ”hahahaha” pga mode-frågan. eftersom du skrev någon gång att du tycker modebloggar är vidriga.

    wolfenmondschein ftw!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.