Om Josefin

Om vaginadagen

Hej, hej.

Jag är hemma hos morsan, som säger sig ha saccosäckar under ögonen och hälsar till alla att det är vaginadagen idag. Grattis! Eller säger man kanske "Glad vaginadag"? Drog hit efter att ha varit en sväng på stan med Höken och Lovisa där vi krubbade pizza och jag köpte tre par skor, bland annat. Var egentligen ute efter lite nya kläder inför Stockholmsresan också, eftersom både jag och Lovisa är överens om att man, om man ska åka på tatueringskryssning och bara har en eller väldigt få tatueringar, måste kompensera detta genom att ha skitsnygga kläder. Patetiskt, men sant.

Gårdagen var härlig, men riktigt stressig, vilket kanske märks i Umeå Open-bloggen där det inte har skrivits många inlägg. Ska nog bli fler uppdateringar ikväll, åtminstone från mig eftersom jag bara har två band att recensera och inte åtta som igår.

Bäst igår, enligt mig, var att jag träffade min underbara Disa som jag inte har pratat med på säkert två månader. Vi kramades hårt och länge och redde ut ett antal missförstånd, och det känns underbart och jag är världens gladaste.

En kommentar

  1. Disa

    Jag är också världens gladaste. Glöm inte middag nästa måndag. Vi fixar något gott, och kanske skjuts om du behöver. Om vi inte ses ikväll på Open – ha så kul på kryssningen! Glöm inte att du är världens finaste! Puss!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.