Om Josefin

Om egentligen ingenting alls

Hej, hej.

När jag hade duschat och sminkat mig så jag inte längre ut som Suzzie Tapper, utan som en femåring. Visst är jag lam som bara lägger upp bilder föreställandes mig själv, förresten? Jag vet att jag är det, men jag vet faktiskt inte vad jag ska skriva om, och jag har någonstans ändå förstått att man får läsare om man fyller sin blogg med typ fyrtio inlägg om egentligen ingenting alls. Jag hade faktiskt över tusen klick igår.

Återigen: kan ni inte komma med förslag eller frågor? Det vore så himla, himla roligt för mig. Men jag tänker inte tjata. Nej, nej. Jag har åtminstone en liten gnutta stolthet kvar i min halvslappa tjugoåringskropp.

3 kommentarer

  1. isc

    favorit öl? favorit hambugerställe? favorit pizza? favorit karaktär i the office? favorit land? favorit molnformation? favorit landslagsytterback? favorit tysk med polisonger?

  2. Paps

    Vem glömde mobilladdaren i min hall? Vem glömde feta förgyllda örhängen vid min säng? Vem shoppade så mycket krimskrams att hon glömde nya svarta örhängen i en plastpåse? Tror du jag får byta era tomburkar mot en brödrost på ICA? Får jag behålla mellanskillnaden? När kommer du till Fjollträsk nästa gång?

  3. fyrabarnsmamman

    Jag tror att jag just löst mysteriet om vem Josefin har ärvt sin omisskännliga humor ifrån! GO PAPS!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.