Om Josefin

Om en jävla skitlåt, och en annan som är bra mycket bättre

Hej, hej.

Är fortfarande hemma hos morsan (datorn, maten och komforten, ni vet) och står just nu som någon jävla Picasso och penslar röd hårfärg över de gråa stråna i hennes hår. Varje gång jag hjälper henne med detta brukar vi skämta om "hölä" som hon har i skallen sedan hon fick ett brännbollsträ där i lågstadiet. Det brukar vara extra grått i den gropen, av någon anledning.

Har verkligen haft en ypperlig dag idag. Rotade fram någon samlingsplatta med femtio av Elvis kärlekslåtar ur morsans skivsamling och låg sedan på soffan i flera timmar och läste samlade texter av Cecilia Torudd (I huvudet på en gammal hagga – lättsam och trevlig läsning). Jävligt lugnt och skönt. Något som dock slog mig var vilken otroligt dålig låt Spanish eyes var. Jag blev irriterad bara av att höra introt.

Ikväll klockan tio ska jag plocka upp Gustaf på flygplatsen, men fram till dess ska jag hinna göra slingor i morsans hår också, samt lyssna på A promise to distinction med Swingin’ Utters några gånger, nu när jag äntligen har fått tag på den.

En kommentar

  1. Mams

    Snälla Josse!
    Mitt stackars deformerade bakhuvud beror inte på att jag fått en smäll i skallen. jag är helt enkelt född sådan. Hoppas förresten att jag aldrig blir flintskallig, det skulle se förskräckligt ut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.