Om Josefin

Om en böld och hennes bror

Hej, hej.

Var uppe på morsans vind tidigare för att leta efter mina gamla bokmärken (don’t ask), och då hittade jag en låda med brorsans privata fotoalbum. Det fanns en hel del bilder av mig från när jag var ungefär fem bast, och jag var såklart ett ljuvligt barn. Det verkar dock inte brorsan ha tyckt. Bredvid en av bilderna, där jag sitter på min kusins rygg, hade han skrivit ’Min kusin Maja och en böld’, och under en bild där jag sitter gömd under mitt skrivbord hade han kort och gott skrivit ’Joseful’. Jag vet inte vad jag ska tycka om det här. Jag vet bara att jag är arg, ledsen och besviken.

3 kommentarer

  1. bbb

    Om det är till någon tröst så kan jag säga att jag hade ett helsicke med mina storasystrar när jag växte upp. De behandlade mig som skit och att bli kallad böld och ful hade närmast känns som underbara komplimanger jämfört med vad jag fick utstå. Som vuxna har de insett hur de var och bett om förlåtelse mer än en gång. Idag är vi världens vänner och stöttar varann i allt, skulle aldrig vilja byta bort dem mot någon annan. Man gör mycket som barn som man inte riktigt begriper förrän långt efteråt….

  2. Lina

    Är säker på att han inte menade nåt illa. Jag har yngre bröder som kunde vara fruktansvärt elaka när jag var yngre.
    Till nåt helt annat: Jag är beroende av din blogg!! Är inne flera ggr om dan för att se om det kommit nåt nytt,underbart inlägg:). Du får aldrig sluta blogga,lova det:).

  3. Paps

    ….kan bli väldigt arg om hans lillasyster ritat streckgubbar på hans idolbilder, eller kladdat med geléhallon på hans nya Scorpion-CD….Du var gullig, men emellanåt, ganska odräglig du också!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.