Om Josefin

Om helgen

Agneta och Rambo. Eller Lammköttstanten och Newbiehunter. Eller Bibi och Becker.

Hej, hej.

Fattar egentligen inte varför jag sitter här, med tanke på att jag har miljoner saker att styra upp inför resan söderut i morgon. Eller åtminstone tre.
1. Hämta väska på vinden.
2. Tvätta.
3. Apoteket.

Middagen hos Bibi i fredags var förresten väldigt lyckad. Maten fick saliven att rinna till (som min gamla hemkunskapslärare brukade säga) och vi hade som vanligt jävligt roligt. Spelade bland annat något sanning- eller konsekvensspel (glömde jag säga att Bibi fyllde tolv och inte tjugo?), men jag hade tur och fick typ bara frågor om hur ofta jag brukar topsa mina öron och sånt. Och det gör jag ju för övrigt varje dag, bara för att det är så jävla gött.

Kring elva kastade vi oss på bussen för att åka ner på Pipes of Scotland. Reggaebusschauffören körde, och vid universitetet när Turn your lights down low började strömma ur högtalarna så släckte han även ner hela bussen för en kort stund till allas jubel. Han är fan festlig, alltså. Om Pipesbesöket finns faktiskt det inte mycket att säga. Jag var bara full och trött och satt på ett element hela kvällen och pratade med Höken.

I lördags kom Bibi och Becker hit till morsan för en slapparkväll med kex, oliver, ett par ostar och lite alkohol. Sedan tryckte vi i oss allt medan vi kollade på Körslaget samt någon punkdokumentär, och när alla program var slut virade vi in oss i filtar och satte oss på morsans inglasade balkong och fnissade. Bland annat gav vi oss själva superhjältenamn (för sådana måste man ju ha). Från och med nu heter vi inte Elin, Bibi och Josefin, utan Newbie hunter, Lammköttstanten (okej, egentligen var det något annat, men jag måste censurera Bibis egentliga superhjältenamn) och The Homewrecker.

Igår fyllde världens bästa Becker år, så efter att jag jobbat klart (först som ledsagare mellan elva och två, och sedan för VK mellan två och sex, typ) kom Ylva och plockade upp mig och sedan drog vi hem till henne för lite smörgåstårta och snuskprat.

Konstigt inlägg, men jag måste ta tag i min lilla lista nu innan det är dags att gå till ledsagarjobbet.

3 kommentarer

  1. bbb

    Se till att inte fastna där nere nu bara. Blir du alltför kär så får du ta med honom upp istället 😉

  2. Lina

    Jag far söderut redan ikväll jag! Fast till Örebro. Jag bara älskar den staden. Hur brukar du resa? Tåg eller flyg eller annat? Glöm inte att blogga när du är bortrest!

  3. Idde

    Ville bara säga…

    Ha så kul i huvudstaden. Vi vill få bloggen uppdaterad, dagligen. Tackar!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.