Om Josefin

Om en jävligt sen uppdatering

Hej, hej.

Jag är hemskt ledsen över att jag inte har skrivit något tidigare, men det har helt enkelt funnits roligare saker att göra än att sitta framför datorn. För trots att det är en galen brud som sagt att hon ska döda mig om hon ser mig här nere så känns livet faktiskt helt underbart, och jag är så glad över att få vara i Örebro med min partner in crime Lovisa och tillsammans med en fantastisk karl.

De senaste dagarna har jag egentligen mest varit ute i det fina vädret och slappat i solen, åkt Mustang och lyssnat på schysst musik. Idag har dock jag och Lovisa även hunnit med att städa upp i lägenheten där vi bor samt hakat på när snubben som jag är här och hälsar på skulle gadda sig. Efteråt blev det häng på en uteservering med ett jävligt rolig samling folk.

I morgon ska jag åka lastbil, få håret lockat och sedan ska vi nog bara kröka. Det var en liten uppdatering från mig till er, såhär på kvällskvisten. Vi hörs och störs, lovers.

4 kommentarer

  1. stippe

    Helvitttes vad skönt att höra av Dig!!!Vet att kärleken är blind och då glömmer man ibland.Sköt om Dig;)

  2. Lina ( Still in Örebro!)

    Vet du,jag blev nästan orolig att du blivit uppäten av kanadagäss eller trillat i Svartån:). Härligt att höra att du lever! Lev väl!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.