Om Josefin

Om två lata ungdomar

Hej, hej.

I Stockholm var jag och Lovisa så jävla duktiga på att kliva upp tidigt på morgonen och sedan gå ut och göra saker. Så är det verkligen inte här. Dagen här börjar oftast med att Lovisa kommer in i Fredriks sovrum och kryper ner bredvid mig i sängen, och sedan ligger vi där ett tag och fnissar och är trötta tillsammans. Kring tolv har vi frukostpicknick framför VH1, sedan duschar vi och gör oss i ordning (en liten skillnad idag är att jag lyckades skära mig i benet med rakhyveln och nu har suttit som ett skadeskjutet och blodigt djur i en bra stund, men det är ju faktiskt såna händelser som gör att dagen blir spännande) och sedan lyssnar vi på Svenne Rubins. Typ så har det varit varje dag

Idag ska vi dock gå ut är det tänkt. Handla och sedan laga käk tills Fredrik kommer hem från jobbet, och därefter packa och kolla bussar från Hudiksvall och hemåt. I morgon drar vi nämligen med The Accidents till Gnarp för att kolla på deras spelning och fira valborg, och sedan tar vi bussen hem från Hudiksvall på torsdag.

Ni borde förresten verkligen lyssna på Living with unemployment med Newtown Neurotics som jag nämnde igår. Dra mig baklänges på en liten jävla vagn vilken bra låt. Jag blir helt spattig.

2 kommentarer

  1. Diskborstens storasyster

    Det finns bra förbindelser mellan Gnarp och Sundsvall (tar typ en timme) och sedan går det kustbussar varannan timme upp till Umeå från Sundsvall. Hem kommer ni och kniper det har jag säkert någon plats över, någonstans…:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.