Om Josefin

Om en växelhäxa

Hej, hej.

Jag somnade på soffan igår kväll kring halv åtta och vaknade tjugo över två i natt och låg och svettades med alla kläder på och upptäckte att alla lampor var tända. Har faktiskt fått helt sjuk dygnsrytm och har stigit upp klockan sex varje morgon hela veckan, och det skulle man väl kunna säga är Fredriks fel eftersom han ringer mig då i tron om att jag börjar jobba klockan sju (fast det är ett väldigt fint sätt att börja dagen på, man blir så äckligt sprudlande glad vilket håller i sig hela dagen). Men det gör jag ju inte, för jag börjar ju jobba klockan åtta.

Hur som helst så kommer jag nu till anledningen att jag inte har bloggat något i veckan (angående det jag just skrev om jobb och tider och så vidare, alltså). Det är nämligen så att jag är på upplärning i växeln med Karin för att i sommar vikariera för henne som växelhäxa, och även om jag inte har vågat mig på att svara i telefonen än så har det ändå inte blivit något bloggande, eftersom jag har jättesvårt att skriva om någon sitter bredvid och kan läsa innan det är klart. Helt klart en dålig ovana som jag borde vänja mig av vid.

Idag står följande saker på schemat:
1. Sluta vara en tönt och börja koppla samtal istället.
2. Skriv krönika.
3. Svara på ett mail från en karl som tycker att jag svär för mycket (och till exempel tycker att jag borde skriva ’ett tungt aber’ i stället för ’ett jävla aber’).
4. Fira Ylvas tjugoårsdag på Ghandi. Puss på dig, ditt krulliga lilla stycke!
5. Handla mat. Det funkar inte längre att dricka te och äta mackor till middag. Nu är knäckebrödet nämligen slut.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.