Om Josefin

Om en trist tjej, som dock hade en trevlig helg

Hej, hej.

Jag känner mig tråkig och har en klump i magen, och då blir det sällan bra när jag skriver. Något som dock fick klumpen att försvinna för en sekund var att ringa och väcka Fredrik för en liten stund sedan, eftersom han ofta är väldigt rolig:
’Oj! Jag drömde just att du och jag var hajar, och nu har jag legat och gapat mot fläkten och är helt förkyld och har dreglat prick överallt!’

Helgen har i alla fall varit bra. I fredags drog jag och Ylva på Scharinska, och jag hade en av de roligaste utekvällarna någonsin, eftersom det var så himla många fina människor där.

I lördags sov jag först bort hela dagen, sedan ringde Becker och berättade att hon och Emelie hade köpt sprit för tusen spänn (samt en bag in box, efter att ha lyssnat en hel del på en viss låt). På kvällen hade jag, Becker, Emelie och Camilla sedan världens längsta förfest hemma hos min morsa innan vi drog ut på stan för att kolla läget på Wheels. Det var inte så värst festligt, faktiskt, men sällskapet var väldigt trevligt.

Igår lånade jag morsans bil och plockade upp Nisse och Höken för att åka hem till Anna och Åberg i Holmsund för att handla skivor, fika, snacka skit och gulla med deras helt obeskrivligt söta bebis Freja. Det var mysigt, och jag kom hem med skivor med Vanilla Muffins, Antipati, The Accidents samt någon fransk Oi!-skiva som jag fick gratis. Fuckin’ sweet.

En kommentar

  1. Lina

    Jag har en lite dum fråga…..Är din fredrik en raggare med raggarbil?….:) Det är nämligen så att jag tillbringar min semester i underbara örebro och såg en kille i en ”raggarbil” som jag tyckte att jag kände igen från din blogg…..Sorry men jag var tvungen att fråga….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.