Om Josefin

Om en så gott som död festival

AUGUSTIBULLER XS
Då årets biljettförsäljning varit lägre än någonsin och konkurrensen mellan alla festivaler aldrig varit tuffare tyckte vi att det krävdes en förändring. Istället för att ställa in festivalen helt kommer vi att slå ihop all dagar och erbjuda er en galen konsertkväll på lördagen den 2 augusti. Vi kommer att presentera de fetaste banden på två scener mellan 15-02. Matförsäljare och stort öltält kommer att finnas på plats.

Eftersom vi inte kan återköpa redan sålda biljetter bjuder vi dig som redan köpt en biljett för tre dagar att ta med en kompis, två för priset av en. Tyvärr innebär den här förändringen att vi inte kommer att kunna ha någon camping på årets festival. Lördagsbiljetter kommer att säljas som vanligt på hemsidan för 300 kronor.
Så ta chansen och upplev en grym konsertupplevelse med bl a Millencolin & Propagandhi och alla de andra artisterna som vi presenterar under morgondagen.

AB crew

Dra på trissor! Inget ’riktigt’ Augustibuller i år, alltså. För mig gör det dock inte så mycket, eftersom jag nog ändå inte skulle få ledigt från jobbet, och typ ändå bara vill se Accidents och några band till (de flesta från Umeå, faktiskt). Nu hoppas jag bara att Accidents får spela den där lördagen, och att Fredrik fortfarande kan fixa in mig gratis och ge mig alla de förmåner som man får om man är en jävla starfucker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.