Om Josefin

Om första dygnet i ett inlandsparadis

Hej, hej. Greetings from Åsele!

Jag och Svennebanan är sedan igår eftermiddag på plats i Åsele, och det är minsann riktigt festligt här ska jag be att få tala om! Det enda som framkallar panikångest hos mig just nu är bara det att precis all täckning på min mobil försvann någonstans kring Bukfettsträsk, och att det nu varken går att ringa eller sms:a till eller från min mobil. Jävla Parlino.

Gårdagskvällen ägnade vi åt att skriva reportage från Marknadsträffen bland fina bilar, raggare och Elvisimitatörer. Senare på kvällen drog vi tillbaka till Trillens festplats och vimmelfotade när ungdomarna krökade i skogen, lyssnade på hårdrock och dansade på skumdiscot. En hel del brudar i fjortonårsåldern blev betuttade i Sven, och själv blev jag stoppad av karlar som ville bjuda mig på åkturer i skruttiga gamla bilar samt frågade om de inte fick bjuda mig på en "färgglad kärringgrogg".

Under hela dagen idag har datorn varit knäpp (något glapp i sladden, typ), så i stället för att blogga har jag legat i sängen och kollat på Saltkråkan och sovit. Vid halv tre var det dags för mig och Svennebanan att dra iväg och spana in marknaden samt kolla in Adam Tensta. Varmt som fan är det ute, och helt otroligt bra stämning. Me like.

Snart tänkte jag dra iväg och köpa mig en chipsmiddag från Statoil. Sven är för tillfället och käkar middag med sin tjej, men senare ikväll, när han är tillbaka, så ska vi ut och träffa folk igen till två reportage till måndagstidningen. Blir guld det.

Hörs senare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.