Om Josefin

Om att sakna två grabbar

Hej, hej.

Höken ligger inlagd på sjukhus efter en halsmandelsoperation som gått käpprätt åt helvete (eller, det är väl egentligen läkningen som inte gått så vidare bra, såret i halsen har liksom gått upp och karln har bland annat ägnat sig åt att svälja en halvliter blod), så jag ringde igår under telefontiden för att kolla hur det var med honom och för att snacka lite skit. Då berättade Höken att han, på grund av denna långa sjukhusvistelse, inte kommer ha råd att åka på Rassle Punkrockfestival i sommar, vilket känns mer än deppigt. Jag hade verkligen sett fram emot att få hänga med både Höken och Gustaf på den där festivalen. Kröka och kolla band tillsammans och såklart höra dem reta mig dagarna i ända, precis som förr i tiden innan Gustaf flyttade till Spettekakans land.

Igår låg jag på soffan och läste i kokböcker jag fått genom åren, men som jag aldrig ens bläddrat i, och fann då ett recept på kyckling madras. Då kom jag att tänka på ett klassiskt skämt som jag fått höra varje gång Höken, Gustaf och jag gått förbi en indisk restaurang:
"Kolla Höken, den här restaurangen har en maträtt uppkallad efter Josefin… Madras(s)gryta!"
Och så lite hästgnägg och high five på det.

Herregud vad jag saknar mina grabbar.

En kommentar

  1. Gus

    Haha, ja vi kan spexa vi! Saknar dig med. Surt som fan med höken att han inte kan åka. själv har jag bokat hotell och biljett!

    Ringes i helgen josegris!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.