Om Josefin

Om en tusenfoting, bland annat

Hej, hej.

Cyklade upp till sjukhuset igår och hälsade på Höken, och förutom att han hade på sig landstingets mysdress, hade tappat tio kilo samt odlat en vidrig tusenfoting på överläppen så var han sig faktiskt lik. Jag överlämnade en present från mig och Lovisa (I en annan del av Köping, säsong ett) och stannade och surrade i två timmar och kollade på när han tvingade i sig en portion mat som såg ut som spädbarnsavföring. Väldigt trevligt var det, minsann.

Efter sjukhusvistelsen så drog jag hem till morsan för att kolla posten och vattna hennes blommor (vilket helt seriöst tog tjugo minuter, och återigen gjorde mig påmind om varför majoriteten av växterna i min lägenhet är lika fejkade som mitt blonda hår). Sedan var jag för trött och lat för att cykla hem, och spenderade i stället natten på soffan i hennes lägenhet.

Fredrik är i Österrike just nu för att gå på bröllop. Accidents-Danne och hans Anna ska gifta sig, och jag har faktiskt blivit bjuden på det där bröllopet av Anna när hon varit i fyllan, men sådant kan man ju inte riktigt förlita sig på, så i stället taggar jag nu inför bröllopsfesten i slutet av augusti. Det är alltid rätt drygt när Fredrik är ute och flänger i Europa, eftersom det blir mycket mindre telefonpratande och sånt. Det enda som hjälper mot den enorma saknaden är då att supa sig redlös, och just därför ska jag festa med min privatmarknadskollega Jacob och hans vänner på Ålidhem ikväll.

3 kommentarer

  1. Josefin

    Vet faktiskt inte, men han skickade just ett sms där det stod att han just nu sitter i en alpstuga och äter schnitzel. Jag får fråga honom sen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.