Om Josefin

Om en bra månad

Hej, hej.

Livet känns bra, och augusti kommer att bli en ljuvlig månad. Varför? Därför! Men också för att:

1. I eftermiddag får jag äntligen träffa Lovisa igen, eftersom hon kommer hit från Skellefteå för att hälsa på Höken (de är minsann tillsammans nu). Och mig också, så klart. Jag hoppas på mat och häng i någon park

2. Jag åker till Örebro på fredag, där det vankas stughäng och sedan antingen Turbonegro i Karlskoga eller kräftskiva hos Jimpa.

3. Biljetter och bil är fixade till Rassle punkrockfestival. Fredrik snackade om att han skulle fixa in mig gratis, eftersom Accidents ska spela, men när det handlar om just den där festivalen så tänker jag inte förlita mig på sådant prat. Det är verkligen så sjukt många bra band som jag måste se och dessutom en bra bit att åka, så då vägrar jag riskera att stå som ett fån vid insläppet och inte få komma in. No way, Jose.

4. Efter Rassle är det tatueringsdags. Jag har ännu en idé om vad jag vill göra, men det, kära vänner, får förbli en hemlighet.

5. Dagen efter gaddandet drar jag till Örebro igen, där det vankas bröllopsfest och därefter pojkvänshäng på obestämd framtid (eller så länge pengarna räcker). Jag tycker att jag förtjänar en liten semester.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.