Om Josefin

Om en gammal hagga som nästan dog i en hiss

Hej, hej.

Hade en körning till en affär i centrala Umeå i förmiddags, och passade då även på att springa in på banken. "Prisa gudarna, här kommer skatteåterbäringen!", liksom. När jag sedan fått hjälp att få in min älskade skatteåterbäring på kontot, så lyckades den snidiga bankmannen även få mig att börja pensionsspara. Så nu är det officiellt – jag har blivit en gammal hagga.

I övrigt händer det inte så mycket spännade. Jag känner mig lite understimulerad och uttråkad, och växlar mellan att vara äckligt sprudlande glad (vilket ju är min thang, kan man säga) och jävligt irriterad. Det tar mycket på krafterna, tror jag.

Tur är då att det ibland händer oväntade saker som gör att dagarna skiljer sig från varandra och blir lite mer spännande. Till exempel så fastnade jag i hissen i både måndags och igår när jag skulle åka ner med kökets sopor till garaget. Första gången det hände så tänkte jag: "Jaha, så det är så här jag dör, alltså – iförd fula byxor med endast två sopsäckar som sällskap". Igår när det hände igen tänkte jag: "Jaha, dags för ännu en nära-döden-upplevelse, alltså.". Sedan ringde jag Fredrik och tackade för några fina månader, och fick ett asgarv till svar.

Om en kvart ska jag tömma sopor igen. Håll tummarna, va.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.