Om Josefin

Om en liten stackare

Hej, hej.

Nu är jag minsann i Örebro och livet är ljuvligt. Kunde smita iväg från jobbet trettiofem minuter tidigare igår bara för att jag har världens snällaste, roligaste, snyggaste, gulligaste och bästa kollegor, samt chef, på privatmarknad som alla gjorde det möjligt för mig att få åka i väg på detta oansvariga helgnöje. Växelhäxan och VK:s privatmarknad – ni är bäst!

När jag skulle ta tåget från Stockholm till Örebro så var jag tvungen att byta i Hallsberg. Medan jag satt och väntade kom två invandrarkillar i gymnasieåldern och började prata med mig. Till en början frågade de mest om vart jag kom i från och vad jag skulle göra i Örebro. När jag berättade att jag skulle till min karl började de ställa snuskiga, men ändå rätt harmlösa, frågor om vad han och jag skulle göra tillsammans. Jag skrattade så jag höll på att dö. Åtminstone fram till att en av killarna helt plötsligt drog fram kuken ur sina prassliga mysbrallor och började veva med sin lilla stackare framför mig. Då skrattade jag ännu mer, nästan så att jag höll på att ramla av bänken där jag satt. Helt otroligt bisarrt var det.

Nu är planen att duscha och fixa med packningen och sedan invänta Fredrik som är på jobbet. Sedan är det jävlar i mig dags att dra till Emmaboda.

Trevlig helg, hörrni!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.