Om Josefin

Om en platt gurka

Hej, hej.

Nu var det länge sedan jag skrev, men det har helt enkelt berott på att jag fortfarande var chockad, trött och lite loj i tisdags efter allt rabalder med morsan och operationen, och jävligt sur igår på grund av vaktmästarjobbet. Då orkar jag liksom inte skriva, och det gör jag egentligen inte nu heller, trots att jag varken är chockad, håglös eller ett dugg sur längre. Men jag måste i alla fall berätta om en spännande grönsak som jag fann i mitt kylskåp häromdagen.

Det är nämligen så att jag ska ägna eftermiddagen och kvällen åt att städa min lägenhet, och det känns helt okej, faktiskt. Det enda som jag gruvar mig inför är att jag gjort en obehaglig upptäckt i mitt kylskåp. Den senaste månaden har jag mest varit ute och flängt i Örebro (som ni ju kanske vet), och när jag inte har varit där har jag bott hos morsan (det mysigaste och bekvämaste som finns, vad fan skulle jag med en egen lägenhet till?). Trodde att jag hade rensat min kyl innan jag stack, och det hade jag ju. Nästan, i alla fall. Öppnade grönsakslådan igår och hittade en halv gurka som var så rutten att den var helt platt, och den badade i någon orange-grön vätska. Jag vägrar ta i den, så jag vet inte riktigt hur städningen av lådan ska gå till, men jag återkommer väl när jag kommit på en smart lösning.

En kommentar

  1. Jesse

    Ta fram hanskar som är hela sedan drar du ut grönsakslådan. Förbered en påse (hel) och ta gurkan med händerna(handskar på )och lägg i gurkan i påsen som då måste vara hel :D.
    Annars kan du bara be någon annan ta den från ditt kylskåp och filma händelsen :). Nä nu var jag inte snäll…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.