Om Josefin

Om en mor, en örn och en resa

Hej, hej.

Morsan åkte ju in till sjukhuset i fredags och fick opereras igen. Tydligen så har en elektrod lossnat (något som bara händer typ en gång per år) och gjort ett hål i hjärtsäcken på henne så att det kommit in blod och vätska och annat äckligt, och nu blir hon kvar åtminstone tills i morgon. Var där både igår och idag med en tidning och en påse Salta Katter (hon är ju trots allt en salt kissekatt, min mor), och förutom att hon har låg puls och lite ont, så är hon precis som vanligt. Skrattar, är ful i käften och snackar om att hon vill tillbaka till jobbet. Fantasin verkar det inte heller vara något fel på. Igår kväll när jag satt på hennes säng såg vi en stor luftballong glida förbi, och då sa morsan följande:
– Tänk om ballongen sakta snurrade på sig och så stod det "Krya på dig, Elisabeth!", och sedan kom det en stor örn och satte klorna i den så att den bara pös ihop!
– Eh, ja… det hade ju varit spektakulärt, svarade jag (och undrade i mitt stilla sinne vilka mediciner de trycker i henne egentligen).

I morgon börjar mitt vikariat på Privatmarknad, så då ska jag jobba måndag och tisdag, för att sedan dra till Stockholm på tisdag kväll där Fredrik plockar upp mig med bilen. Sedan vankas det pojkvänshäng, släktkalas med några ur Fredriks släkt som fyller år samt utgång tillsammans med Kimmo på onsdag (han hade då sagt till Fredrik att han ville gå ut med mig då, och jag är ju inte den som är den). Ljuvligt ska det bli.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.