Om Josefin

Om min dansanta pojkvän

Min pojkvän Fred Tank? Nej, för helvete, det är ju min pojkvän Fred Astaire.

Hej, hej.

Fredrik fasar för att jag ska skriva om, och framförallt lägga upp bilder från, senaste Örebroresan. Men eftersom vi hade det så himla bra och roligt på alla sätt och vis så är jag ju tvungen att skriva lite om vad vi gjorde.

Till exempel så åkte vi i vanlig ordning en massa lastbil. Det är ungefär det mysigaste som finns att stiga upp klockan fem på morgonen och brygga kaffe, sätta sig i bilen och åka till Hallsberg där lastbilen står, kliva in i lastbilen och krypa ner under täcket som Fredrik alltid tar med åt mig och sedan bara glida fram längs vägarna och lyssna på radio och pimpla kaffe ur samma mugg.

Förutom att åka lastbil hann vi även med två restaurangbesök, varav ett var på O’learys där vi käkade massa god mat och sköljde ner allt med varsin kanna öl. Sedan handlade vi även skivor och glodde på teve och sådant under veckan.

Men nu till det bästa av allt – släktkalaset vi var på. Ett släktkalas där det förutom italiensk buffé, trevliga bordsgrannar, massa alkoholpimplande och tipspromenad även vankades dans. Och herregud vad vi dansade. Och herregud vad Fredrik kommer att hata mig för att jag nu berättar detta för övriga världen. Men vad fan, alla hans polare vet redan vilken rar karlaslusk han är, så de blir nog inte så förvånade över att deras balla polare buggade och skankade till 2 Unlimited, Lena PH, Nationalteatern och Björn Skifs i flera timmar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.