Om Josefin

Om en festlig fest

Hej, hej.

Har inte bloggat något om personalfesten i fredags, och eftersom jag inte är någon skvallerkärring tänker jag inte göra det heller. Bara lite, eftersom det var så roligt.

Kan säga följande:

* Det var väldigt god mat.

* Jag råkade peka finger åt försäljnings- och marknadschefen när jag ledsnade på att sittdansa á la Stureplan med några slipsnissar vid bordet mittemot, och i stället körde en "fuck-you-nu-är-jag-less-men-fortfarande-glad-dans".

* Okristligheterna haglade.

* Ett par slipsnissar stod för betalningen av alla mina bärs och drinkar under kvällen och natten. Stort tack från en utfattig brudjävel!

* Jag dansade styrdans, och som jag älskar styrdans och att få dansa med en redig karl. Tack PJ, du rytmiske man!

* Jag och Magnus (ekonomichef och även far till Jonas som spelade saxofon i skabandet som jag sjöng så vackert i förr i tiden) hade en diskussion om tatueringar. Jag menade på att jag absolut inte tar illa upp över att han (eller någon annan heller, för den delen) tycker att mina tatueringar är åt helvete fula, så länge som han tycker att jag gör ett bra jobb. Och det tyckte han, så det är lugnt. Idag kom han förresten förbi kunddisken, och då kom vi överens om att det ändå skulle klä honom att ha en liten fjäril på axeln.

Det jobbar nog bara festliga människor på det här företaget, och det är så himmelens bra på alla sätt och vis.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.