Om Josefin

Om när allt är åt helvete

Hej, hej.

Helt plötsligt vändes hela mitt liv upp och ner, och allt känns som en jävla mardröm. Har gråtit så mycket att det nu till och med gör ont att blinka, och sedan igår kväll har jag haft en gigantisk klump i magen. Fy fan, någon där uppe vill mig verkligen så jävla illa.

Som tur är har jag underbara vänner, och en av dem heter Ylva. Inte bara har hon kidnappat mig och tagit med mig till Wayne’s för att käka och få mig att tänka på något annat för en stund, utan kommer snart hit och tar med mig på bio också. Det är så jävla skönt att ha folk i sin närhet som plockar upp en när man faller.

5 kommentarer

  1. Tommy

    Riktiga vänner skall man vara rädd om, de växer nämligen inte på träd, o det brukar vara i svåra stunder det visar sig vilka de är.

    Sköt om dig.

  2. fyrabarnsmamman

    …att de värsta känslorna man har inte är de mest rationella. Kanske känns det som att det liv du lärt dig älska nu är över. Så är dock inte fallet. Tro mig. Däremot så är delar därav kanske väldigt förändrade. Kom hit så ska jag ge dig en kram, bädda ner dig framför teven och mata dig med så mycket glass att du får ont i magen. Det hjälper kanske inte, men du blir i alla fall lite avledd… Puss //Katarina

  3. Josefine

    Vad har hänt nu då?
    Desstom är ju inte allt åt helvete när du har Ylva där!! =)
    *positiv anda*

    Kram och lycka till!!

  4. berith

    vad har hänt som gör dej så lessen?det gör mej ont att du har det så besvärligt..du ärr väl inte alldeles ensam?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.