Om Josefin

Om min första kärlek

Hej, hej.

Morsan sa nyss att jag borde skriva om min första kärlek. Och visst, det kan jag väl göra. Han kom från Skara och hette Nallepuddingen, och vi var oskiljaktiga från sommaren 1989 och fram till att jag kräktes på honom och farsan körde honom i torktumlaren så att han fick en brännskada som jag, efter ett tag, inte stod ut leva med. Nu bor Nallepuddingen uppe på vinden med sin sträva och noppriga inbrända torktumlarring i den vita pälsen. Hur han har det där uppe vet jag inte. Men visst tänker jag väl på honom ibland, det gör jag. Älskade Nallepuddingen.

Tack för att ni nominerat mig, förresten! Jag har inte en chans, men ni är ändå helt otroligt rara, kära bloggläsare.

En kommentar

  1. sofia

    hello.
    jag visste inte var jag skulle skriva så att du skulle se det, så jag valde bloggen eftersom jag hade för mig att du hade en..
    jag läste repotaget om underkläderna och modevisningen idag i vk. jag var en av dom som gick och jag tycker det var skitbra att du skrev som du skrev.

    jag kände mig också illa till mods och trivdes verkligen inte i situationen. tyvärr var jag inte med när du frågade om hur vi tyckte att det var, när du tydligen fick som svar av de andra att ”det var kul”. jag hade verkligen inte kul. jag var mest skeptisk av alla innan och ifrågasatte vissa plagg, frågade om jag kunde få ha morgonrock eller nån kimono på för att känna mig mindre naken.

    jaa.. ville bara säga det. bra att det ändå blev en grej av det, att en sån där sak inte går helt obemärkt förbi. det var en pinsam och jobbig situation och jag tror inte att jag var helt ensam om att tycka det bland oss modeller, även om det inte framgick.
    sååå, bra skrivet!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.