Om Josefin

Om att vara trött som fan

Hej, hej.

Medan Växelhäxan käkade lunch i en timme, greppade jag headsetet och kopplade samtal som jag aldrig kopplat samtal förut. Hade dock även tid att sitta och smida planer med Ylva på hur jag ska hämnas på ett gäng patetiska Sunny Beach-killar med taskig kvinnosyn som jag råkade ut för i lördags, vilket gick mycket bra. Nu väntar vi bara på svar från Ylvas ypperliga juristsyrra så kan vi (eller kanske mest jag) skrida till verket. Kan dra hela historien senare om ni vill.

Ikväll vankas det popquiz på Pipes of Scotland tillsammans med nöjesredaktörs-Anna och webbutvecklar-Robban samt några av deras kompisar som jag troligtvis aldrig har träffat. Skitkul ska det bli, även om jag är lite bekymrad över att jag är trött som ett as. Har sovit max fyra timmar per natt den senaste tiden, eftersom jag ligger vaken till minst halv tre varje natt och tänker på alla dynga som har hänt under hösten. Läste i Blondinbellas blogg tidigare att hon använder Rosenrot. Kanske vore det något även för mig med mina sömnsvårigheter? Tydligen blir man kåt, lugn och fokuserad av det, och det låter ju inte så dumt.

3 kommentarer

  1. bbb

    Jag är också trött som fan nu men jag skyller på årstiden….

    Har aldrig hört talas om någon kåteffekt mha rosenrot. Energi ska den ge och det kan ju iofs behövas om man ska göra något åt kåtheten 😉

    Snabbverkande är den också, efter 30 minuter ska du märka resultat, bortsett från kåtheten då 😉

  2. yoo

    jag råkade beställa 758924692 paket rosenrot för massa pengar. så dom finns i en låda i min lägga och du får mycket gärna köpa!

    man blir glad och kåt av dom, kajsa säger att det är det som är partytricket!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.