Om Josefin

Om att anmäla eller inte anmäla, det är frågan

Hej, hej.

Angående de småkriminella jävla pundarna som gav sig på oss i helgen så har ingen anmälan blivit gjord, trots att vi vet vilka åtminstone två av dem är. Han som stod och skrek åt mig har vi till exempel både för- och efternamn på och vet att han är tjugosex år gammal (förstår ni så jävla pinsamt?). Borde ha ringt snuten precis efter att det hade hänt, men just då fokuserade vi mest på att ta oss hem fortast möjligast. Vore det en bra idé att anmäla, även om det snart är en vecka sedan, tror ni?

Var förresten aldrig rädd när det hände, utan bara fruktansvärt arg. Det enda jag hade i skallen då var liksom att hela situationen var så orättvis och att de fan inte skulle få ge sig på Höken (tog för givet att det var han som skulle åka på däng), så jag skrek tillbaka medan adrenalinet pumpade och tårar av frustration över att behöva ha med dessa jävla rövhål att göra brände bakom ögonlocken.

Trodde inte att jag var en person som vågade sånt, om jag ska vara ärlig. Detta eftersom jag brukar vara rätt kass vid krissituationer, vilket till exempel visade sig den gången då Betty råkade tända eld på en smällkaramell i klassrummet på gymnasiet och jag valde att vända mig bort och blunda. Eller den där gången då Johanna försökte elda upp farsans kök och jag bara la mig på vardagsrumsgolvet och asgarvade. Så jag tänkte att jag vid en liknande situation som den i fredags nog skulle blunda, skratta och kuta därifrån. Men jag har alltså återigen bevisat att jag är en kvinna full av överraskningar. Härligt.

6 kommentarer

  1. Tommy

    Slog han inte ngn i ert sällskap?

    Jag personligen skulle aldrig för en sekund tveka att anmäla sådandär idioter, kan garantera att det är hans helgnöje att glida runt o spöa folk som inte visar tillbörlig respekt, eller kanske råkar se på honom på ett felaktig sätt.

    Nä anmäl, o hoppas på att han har fler anmälningar på sig, många bäckar små brukar tillslut ge resultat o idioten försvinner från gatorna.

  2. tjo

    Håller med om att ni ska anmäla det. Även om det läggs ner direkt så är det bättre att ha det gjort än att bara glömma bort det. Om han ni vet namnet på har gjort något sånt här förut så vet polisen troligen vem det är också. Är det första anmälan han får emot sig så blir han kanske lite skitis av att få prata med polisen o börjar tänka sig för hädanefter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.