Om Josefin

Om varför man kommer för sent

Hej, hej.

Helt lysande dag igår, förresten. Vaknade tjugo i nio av att Växelhäxan ringde och väckte mig. Ringde en stressad och rosenrasande mamma som kom och hämtade mig tjugo minuter senare och sedan skällde på mig under hela resan mellan Sandbacka och Västerslätt och bland annat skrek att jag kommer bli av med jobbet om jag inte skärper mig. Senare samma dag fick jag veta att jag från och med den första januari, och förhoppningsvis för en tid framöver, har en heltid på Privatmarknad. Ha!

Innan jag anlände till jobbet sisådär en och en halv timme försenad, satt mina kollegor tydligen och spekulerade i varför jag var sen, samtidigt som de fnissandes drack sitt morgonkaffe. Alternativen de kunde komma på var att jag antingen var sen för att jag druckit upp priserna i vinlotteriet kvällen innan, eller för att jag varit på bortamatch och snart skulle ramla in med samma kläder och frisyr som gårdagen, fast lite mer tilltufsad. Fniss, fniss.

Önskar att jag hade kunnat höra dem, för det där var typ det roligaste jag hört. De är minsann ett gäng sköna brudar! Inget av alternativen stämde dock, om ni nu undrar.

2 kommentarer

  1. Stippe

    Du äger Josefin! Fick en skrattår i ögonet.Hoppas att det går att läsa Tappade just linsen GRR för jag gasar Fatboy.Kramen

  2. Mian

    Du är verkligen grym Josefin! Älskade inlägget om kunderna som ville ha gratisgrejer för att de varit prenumeranter i typ 50 år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.