Om Josefin

Om en god jefla jul

Hej, hej.

Har svält mig själv hela dagen, och man hade ju kunnat tro att det beror på att det snart vankas julbord, men så är inte fallet. Jag har bara inte orkat handla hem någon mat efter att ha hört alla skräckhistorier om Coop forum kring juletid av brudarna på jobbet. Åt en näve chips nyss i alla fall, så jag står mig väl i ett par timmar till, hoppas jag.

Sitter just nu och väntar på att nagellacket ska torka, och sedan ska jag fixa håret, kolla sminket och sedan bara invänta mamma och Göran. Lönen kom i går, och därför inhandlades även alla julklappar under gårdagen. Knallade runt på stan med Höken och Lovisa, men eftersom de verkade så uttråkade så fanns det ingen tid att hitta några nya kläder att ha på sig idag, vilket jag ju även hade tänkt göra, så därför har jag just nu på mig en skitig klänning i stället. Som tur är kommer nog ingen i min släkt ha tid att läsa min blogg idag, och just därför får det bli min lilla hemlighet fram till, låt säga annandagen, att jag hittade min juloutfit direkt i tvättkorgen.

God jul på er, kära läsare! Vi hörs kanske lite senare när jag befinner mig i Vännäs och sitter och dricker mig mysfull på glögg tillsammans med morsan.

En kommentar

  1. Oi! mannen

    vännäs sa du, har du en morsa där? d va som f-n, är själv bosatt i centrala Vännäs men du lär nog slippa se mig iaf ;P

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.