Om Josefin

Om när underhållningen kommer som ett skott

Hej, hej.

Ända sedan jag vinkade av Bibi på Vasaplan i eftermiddags har jag varit ensam. Har städat, lagat mat, tvättat, tagit en tantlur, druckit te, gnidit arslet mot Krainer, renbäddat sängen, kollat på South Park, tagit ytterligare en liten tantlur, väntat på underhållande sms från en skäggig man och försökt kolla på Filmen G (som ju faktiskt bara är rolig om man ser på den tillsammans med någon). Har verkligen haft det skittråkigt.

Som tur är finns det folk som ställer upp när jag behöver underhållning. Slängde i väg ett sms till Joel, tidigare känd i min blogg som den mystiske mannen:
’Joel, är du vaken? Du är den bästa mystiska mannen i kategorin mystiska män, och jag vill msn-tjöta med dig nu. Nuuuuuu!!!’

En sekund senare kom svaret:
’Kommer som ett skott!’

Och nu sitter vi här, i olika delar av landet, och pratar om folk som berättar långa, ointressanta historier om folk man inte känner, och hur tråkigt det är med folk som ska berätta om sina drömmar om man själv inte är med i dem. Och om kärlek, relationer, Sigtuna och nyårsplaner. Jag är inte uttråkad längre. Internet är fantastiskt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.