Om Josefin

Om när Höken inte längre behöver skyla sig

Hej, hej.

Man hade ju kunnat tro att jag skulle bli helt till mig av att passera trehundratusen sidvisningar, och blogga utav bara fan, men så blev det alltså inte. Jag har helt enkelt varit upptagen med annat, som till exempel att vara krasslig, skriva krönika, producera annonser, hänga med Barbaskägg, vara på utbildning med Gertrud och Gertrud för att lära mig mer om kundvård, upplaga och marknadsföring, koka makaroner samt snacka med distributionen så att Höken aldrig mer behöver skyla sin morgonbånge när han ska hämta sin VK på morgonen, eftersom tidningsbudet nu äntligen har slutat dumpa tidningarna längst ner i trapphuset.

Ett fint mail skickades ut igår, förresten. Har fetmarkerat det viktigaste:
’Vår mest läste bloggare och vår suveräna krönikör Josefin Isaksson har nu passerat 300 000 läsare på sin blogg. Grattis, Josefin. Du är väldigt skicklig! 300 000 läsare innebär dessutom fika kl 14.30 idag i sofforna.’

Det blev minsann en himla fin dag igår tack vare detta firande med bullar och tal från Ingvar Näslund, och som sedan dessutom fortsatte nere på Privatmarknad med tårta tills jag kände mig som Barbastrandadval. Tack, tack allihop.

En kommentar

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.