Om Josefin

Om när man nästan dör av tristess

Hej, hej.

Det är andra helgen i rad som jag ligger hemma, och även andra helgen i rad som jag tvingats banga att festa med Jacob (var inte arg på mig, söta du, men det känns verkligen som att någon har våldtagit min hals med en ananas). Trodde att mina två sjukdagar från jobbet skulle göra susen, men i stället har jag helt plötsligt fått så ont i halsen att jag inte kan svälja. Så nu ligger jag här, under täcket med datorn på magen, och kikar på min allra bästa kåtslagsfilm i hela världen, Jarhead, i väntan på bättre tider. Kan tänka mig hur trashigt det här låter, men fy fan vad jag hade velat vara ute och druckit öl just nu med mina kompisar.

Seriöst, har ni några tips på vad jag kan underhålla mig med? Alla förslag är välkomna (men jag har redan diskat, putsat mina skor och kollat på Dårfinkar och Dönickar, så helst några annat än det, dårå).

En kommentar

  1. Jessica

    …gammalmodig, men det här med att läsa en bok..? 🙂 Jag rekommenderar att läsa en deckare. Det brukar alltid fungera i tider av sjukdom och tristess. Gärna en blodig deckare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.