Om Josefin

Om att somna iförd strumpbyxor och skicka arselsms med mobilen

Hej, hej.

Jag är inte alls i Gävle, utan hemma i Umä. Hade släpat med mig all packning till jobbet och var peppad och redo att knappa ur mig i flexapparaten från klockan elva på förmiddagen, men tiden gick utan att brorsan hörde av sig, och klockan halv fyra fick jag reda på att bilen inte hade gått i genom besiktningen och att han stod på Rustas parkering med körförbud och var tvungen att fixa en trailer för att få bort den därifrån. Helt jävla värdelöst, och jag blev så sjukt besviken.

Stod inte ut med tanken på att ligga hemma och göra ingenting i ytterligare en helg, så när jag kom hem började jag därför ringa runt till polarna. Lyckades till slut få tag på Becker som var sugen på att följa med på Yunkyard och kolla på Supercharged Pittbulls, och så pallrade hon sin gingerkidröv hem till mig där vi drack folköl, svullade kebabpizza och filmade varandra med våra mobiltelefoner. Vid elva tog vi bussen in till stan, och gick därefter till Yunkyard, där för övrigt nästan alla var arton år, hade ’God is great, Satan is super’-tröjor och spelade luftgitarr. Spelningen var riktigt schysst, men så fort den var slut så blev Becker uppraggad av någon snubbe, och jag stod som ett halvnyktert fån på sidan om och var uttråkad. Men då jag är en dam som minsann reder mig själv så tog jag mitt plastkort fyllt med härlig lön och började köpa drinkar. Sedan blev jag full like a spaghettikastrull och hittade en trevlig ung man (en sömmerska, för övrigt, vilket ungefär är hur coolt som helst) att hänga med, och just därför blev krogkvällen till slut väldigt rolig.

Klockan två blev det sedan efterfest någonstans (minns inte vart taxifärden bar riktigt). Kom hem därifrån kring femtiden, tror jag. Sedan somnade jag iförd strumpbyxor med röven på mobilen och råkade därför skicka ett sms till Barbaskägg där det bara stod ’Domk’. När jag vaknade lyste varenda lampa i sovrummet. Härligt! Vågen och raketen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.