Om Josefin

Om löften

Hej, hej.

Det är så jävulskt svårt att bara sluta bry sig om en människa som stått en så nära, även om jag insett att jag nog inte kan göra något för att hjälpa eller rädda. Det spelar liksom ingen roll vad folk än säger till mig att jag borde göra, och att jag ju innerst inne vet exakt hur jag egentligen borde tänka och agera, för jag tar ändå inte till mig det.

Angående en kommentar som jag fått, kan jag säga så här:

Jag redan skrivit om hans drogproblem tidigare, så det har aldrig varit någon hemlighet och heller inget ämne som han har haft problem med att jag knattrat om i min blogg (han har åtminstone inte sagt till mig att han tyckt att det varit jobbigt, tvärtom har han sagt att han förstår mig när jag sagt att skrivande för mig är som en slags terapi). Det jag lovade var att inte skriva om hans behandling, som han i sin tur lovade mig att påbörja, men nu när han återigen bröt sitt löfte och avbokade tiden hos läkaren och sedan sa att han inte ville ha med mig att göra så tyckte inte jag att jag hade någon skyldighet att hålla mitt löfte heller. Men visst, det kanske inte var så snällt av mig egentligen, och nu är väl Frille Svan skitarg på mig, kan jag tänka mig. Så det är väl bäst att jag håller käften angående detta ämne i fortsättningen.

Jag tror vi säger så.

3 kommentarer

  1. Josefin sahlström

    Håll inte käften. Fortsätt att skriva en underbar blogg som man vill läsa och följa och om den så handlar om frille svan så får den göra det!
    Skriv om vad du vill, det är ju upp till var och en att läsa.

    Och du, kör hårt.

    /En annan Josefin

  2. frille.s

    Lilla fröken fin! det är absolut ingen fara att du skriver om mig jag är inte arg heller ja sa ju att du får skriva vad du vill om mig,jag är glad om det hjälper dig att bearbeta den här skiten jag ställt till… jag är fruktansvärt ledsen för hur allt blev det har aldrig varit min mening att såra eller vilja någon något ont…. så skriv prick vad du känner så kanske det hjälper dig att få något gott ur den här sörjan.. ha det Frille s…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.