Om Josefin

Om en kvinna full av överraskningar

Hej, hej.

Jag är i sanning en kvinna full av överraskningar, och jag älskar aldrig mig själv så mycket som då jag, helt plötsligt och utan att någon hann förstå hur det gick till, får tummen ur röven. Bara sådär, liksom.

Ringde just till Riksbyggen och pratade med en förträfflig kvinna som hette Margareta om att jag skulle vilja byta lägenhet till en tvåa ovan jord. Det har jag tänkt att jag ska göra sedan ungefär… ja, sedan jag flyttade in källargrottan, typ. Nu kom vi visserligen inte fram till något speciellt, eftersom det inte fanns någon tvåa att byta till för tillfället (och att bo i en etta på tjugofem kvadrat är för mig en omöjlighet), men jag gjorde i alla fall en intresseanmälan och det känns hur bra som helst.

Nu ska jag återgå till att boka och producera "babbar", vilket vi på avdelningen kallar Dig ska vi fira-annonserna som ligger på familjesidan. Det är för övrigt helt sanslöst många barn som verkar vara födda i februari. Vilken högtidsdag kan det ha varit som så många människor valde att byta glidslem och andra kroppsvätskor med varandra, egentligen? Tål att tänkas vidare på, tycker jag.

2 kommentarer

  1. Paps

    …en helg när flickorna lägger sju sorters skärgårds-snapsar under kudden (den åttonde är ”Beska Droppar – den ger man till farfar)
    Så lockar dom till sig killarna för att leka med midsommarstången.
    Eller hur var det….??

  2. Paps

    …på fingrarna, så föds väl midsommarbarnen i mars. Svårt läge. Pingst brukar kallas hänryckningens tid. Låter skumt…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.