Om Josefin

Om vad som egentligen är roligast

Hej, hej.

Jag sitter här i växeln och spelar lite DotA… Fast det gör jag inte. Däremot så dricker jag kaffe och kopplar samtal som om det inte fanns någon morgondag, och så försöker jag bestämma mig för vad jag tycker är roligast av följande:

1. Att Blondinbella skrev för ungefär ett år sedan att hon tycker att tjocka människor är äckliga och anorexi är ett påhitt, men att hon nu, helt plötsligt, ska engagera sig i Anorexi/Bulimi-kontakt och hjälpa tjejer att få bättre självkänsla.

2. Att Blondinbella tigger skidkläder och gratis frukt och grönt, trots att hon har en rätt gedigen veckopeng och troligtvis kan betala sin blomkål själv.

3. Att Blondinbella ska åka till Gnarp i mars. Gnarp, liksom! Fantastiskt! Gnarp är, efter Hudiksvall, Sveriges anus. Även om det såklart är lite häftigt att The Kristet Utseende kommer därifrån.

Tänkte först även kommentera spektaklet angående förlovningen och Sveriges parasitfamilj också, men har nu valt att låta bli. Jag orkar inte, och snart måste jag ändå hasa i väg till min ordinarie kontorsplats.

En kommentar

  1. clarabella

    hudiksvall är INTE värre än gnarp. hudiksvall kan vara hemskt men gnarp är värre än allt annat. där florerar mest bara inavel, alkoholism och tjock svart ångest.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.