Om Josefin

Om en festlig kontaktannons

Hej, hej.

Tydligen får jag vänta med att lägga upp bilder till i morgon. Lite svårt att förklara, men tydligen så är det någon där uppe som inte vill att jag ska kunna publicera bilder i bloggen när jag är hemma, och gör så att det alltid krånglar. Ber om ursäkt för detta.

Lördagen blev i alla fall betydligt lugnare än fredagen. Jag vaknade och hasade sedan mest omkring som en sengångare hela dagen tills Ylvas päron kom och hämtade mig och Ylva, och tog med oss ut på Tväråmarksstäppen för att bjuda oss på mat.

Medan vi väntade på föda lade jag och Ylva oss i en skön gammal säng som familjen Åström har i sitt kök, och jag frågade som vanligt om det inte fanns några nummer av Tidningen Land att bläddra i, eftersom kontaktannonsera i den bonde-blaskan ofta är alldeles fantastiska. Det fanns det givetvis, och till vår stora förtjusning hittade vi till exempel den här kontaktannonsen (som för övrigt Ylva klippte ut åt mig bara för att jag skulle kunna skriva den i bloggen):

Ridande man Bs, sök Bs-Hs ryttare för gem häst- o ridintr samt mysiga sköna träffar. Du är 25 och uppåt, gillar ridmode utöver det vardagliga. Jag finns i Södermanl och du äv Bs-kvinna kan svara. Sv. t ’v.12 Kom i min sadel’

Efter att ha skrattat färdigt åt annonsen, tryckt i oss sjukt god mat och druckit lite kaffe, begav vi oss tillbaka in till stan. Ylva skulle på krogen, medan jag själv hade fått en inbjudan till en filmkväll med bland annat killen som heter Andreas men kallas för Anton. Tyvärr blev den dock inte av för min del, och i stället spenderade jag en kväll i ensamhetens och chipssvullandets tecken, men hade det rätt fint i alla fall. Jag är ju trots allt rätt förtjust i att spendera kvalitetstid med mig själv.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.