Om Josefin

Om att oh yes, jag är redo

Hej, hej.

Enligt lönespecifikationen som dök upp idag så får jag nästan åttatusen mer i lön den här månaden än vad jag fick förra. Den vidriga konsumenten i mig vaknade genast till liv och beställde kläder, örhängen och ett badlakan med tatueringsmotiv från Barbarella. Almighty Jebus, jag är så lycklig nu.

Jag och Jesus-Ylva brukar prata om det där med att allt bra alltid kommer på samma gång, precis som att all skit har en tendens att komma samtidigt den också. Så nu går jag liksom och väntar på att livet ska kissa mig i munnen och ge mig en fet jävla käftsmäll av ångest när som helst. Det spelar ingen roll att Jesus-Ylva tycker att jag fått min beskärda del av dynga i detta liv. Jag tror int’ på det. Jag går ändå här och väntar, och väntar.

Dock kanske det är så, att skiten som nu hägrar eftersom jag haft ett sådant flyt på sistone, handlar om operationen som det snart är dags för. Och jag hoppas, av hela mitt hjärta att det är så det ligger till, för i sådana fall är jag ju beredd. Då är det bara att under fem veckor säga farväl till mitt sociala liv, farväl till snus, alkohol och riktig föda och därför också till tio kilo av min läckra kvinnokropp. Jobbigt utav bara fan, javisst, men jag är redo. Bring it on!

3 kommentarer

  1. ruphus

    Hej och hå. Jag har läst din blogg forever, känns det som. Inte riktigt men jag gillar den. Jag skulle bara säga att jag, om jag ser dig, tänker säga hej på tattoobåten. Jag vet inte vad jag ska säga, så det får jag klura på tills vidare. Man måste ju passa på att stalka sin förebilder när man kan menar jag. Du är grym!
    http://therealruphus.blogspot.com

  2. Josefin

    Förebilder? Du är ju int’ klok, människa 🙂 Men tack, det där är typ det finaste jag har läst, och det är klart att vi ska mötas upp på båten! Vi får allt gå och dricka en öl eller tjugotvå tillsammans, tycker jag. Kom bara fram och morsa så styr vi upp det. 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.